De wandeling
We hebben een belevingswandeling gemaakt over een thema dat actueler is dan ooit want het afgelopen jaar werd onze veerkracht flink op de proef gesteld.

De tocht start aan het Zuidpark in Gent en eindigt in het Koffiehuis van Madam Bakster. Je kan de route wandelen of fietsen wanneer het jou past. Bij aankomst heb je zo'n 6 kilometer in je benen, ofwel een slordige 8500 stappen extra op je favoriete stappenteller. Hop met die beentjes!

Je smartphone mag mee op wandel! In deze wandeling zal je GSM je de weg wijzen naar alle locaties en ondertussen jouw persoonlijke cheerleader spelen. Terwijl de batterij van je GSM wat stroom verliest, krijg je zelf een oppeppende boost door de locaties, tips luchtige opdrachten rond het thema veerkracht die bedacht zijn door het team van Madam Bakster. De Pepwalk zal beschikbaar zijn tot eind december en is gemaakt voor het hele gezin.

Met deze Pepwalk wil het team van Madam Bakster de moeilijke periode omzetten naar een positieve activiteit die waardevol is voor iedereen. Daarnaast is elk duwtje in de rug dat we elkaar kunnen geven momenteel meer dan welkom.
 
Wandel
de pepwalk
Aantal wandelaars
Totaalprijs € 6
betaal online via
 
Bedankt!
Pepwalk Veerkracht - Madam Bakster
 
eeuwige fan?
OK
Bedankt! We houden je op de hoogte.