Madam Bakster is voor de tweede keer in verwachting… van een nieuw
Bakboek! Twee jaar na de lancering van ons allereerste kookboek, komt ons
splinternieuwe bakboek eraan. Waar is die champagne?
En dat tweede bakboek staat helemaal in teken van de klassieke desserts, maar dan in een gezond hoesje. Al van kleins af hielp ik mijn moeder in de keuken met eieren breken, figuurtjes boetseren met koekjesdeeg en gebakjes decoreren als een rasechte patissier. Mijn mooiste jeugdherinneringen spelen zich af in de keuken van mijn ouderlijk huis. Daarom staat ons tweede boek helemaal in teken van die nostalgische desserts die mijn jeugd een gouden randje gaven. Ik toverde mijn favoriete klassiekers om in heerlijke 100% plantaardige gebakjes die helemaal aangepast zijn aan een bewuste levensstijl.
Daarom ook: een dikke merci aan iedereen die meehielp aan dit exemplaar. Bedankt aan het team om uitgebreid mee te proeven en een dikke merci aan onze uitgeverij voor de steun en hulp. Wij verkondigen onze missie verder en hopelijk jij ook.
PS: Maak je een recept in ons boek? Tag ons gerust of vermeld ons aan de eettafel! Alleen zo kunnen we onze missie verder verkondigen.