Verkooppunten
 
 
Verkoop- & afhaalpunt
 
Verkooppunt
 
Madam Bakster Koffiehuis
 
Madam Bakster Koffiehuis - Gent
Verkooppunt & Afhaalpunt
Via onze website kan je heel eenvoudig jouw bestelling plaatsen. We maken deze dagvers waarna je het kan afhalen in ons Koffiehuis waar alles met veel liefde en gezonde, natuurlijke grondstoffen bereid wordt. Ons koffiehuis is open van woensdag tot zondag, van 10u tot 18u.
Met Goesting - Nazareth
Verkooppunt & Afhaalpunt
Deze delicatessenzaak laat je kennis maken met de heerlijkste producten, van gezonde wraps tot rijkelijke tapasschotels. Ze verwennen je tijdens de week ook met onze zoetigheden en in het weekend kan je er terecht voor een spiesje verse taart. 
't lang leven - Lochristi
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Sofie en Audrey ben je aan het juiste adres voor uitgebreide uitleg over gezonde voeding. Ze staan je met raad en daad bij en het is er heerlijk snuisteren tussen het brede gamma aan producten die ze aanbieden. En daar mocht Madam Bakster niet aan ontbreken!
ƘKKERENNOOT - Oudenaarde
Verkooppunt & Afhaalpunt
Lunchen, of genieten van een heerlijke koffie. In Okker en noot serveren ze heerlijke slaatjes, burgers, boterhammen, dagverse soep en zoveel meer. Weinig tijd? Neem je lunch gewoon on the go mee en verwen jezelf met een heerlijk taartje achteraf.
Sister Bean - Mechelen
Verkooppunt & Afhaalpunt
Het idee achter Sister Bean is simpel: lekker eten, lekkere koffie in een lekker kader. Het jonge team achter de gezelligste koffiebar van Mechelen. Sister Bean is dé plek om even tot rust te komen en om tijd te nemen voor wat echt telt. Wij staan in elk geval in voor dat stukje 'belangrijke taart' om je te verwennen!
Biko - Sint-Niklaas
Verkooppunt & Afhaalpunt
In Biko word je verwelkomd door twee hartsvriendinnen die hun passie voor lekker eten en gezellige interieurspulletjes vertaalden in hun eigen stekje in Sint-Niklaas. Schuif dus gerust je voetjes onder de tafel en geniet van de huiselijke knusheid terwijl je jezelf verwent met een stukje taart.
Zet Ou - Zottegem
Verkooppunt & Afhaalpunt
Voor de heerlijkste soepjes en de warmste ontvangst, moet je bij Zet Ou zijn. In deze gezellige soepbar in hartje Zottegem kan iedereen terecht voor een hartverwarmend kopje huisbereide soep. Afsluiten doe je met een stukje van onze taart.
Bistro Denderend Lekker - Aalst
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Bistro Denderend Lekker moet je zijn voor heerlijke, lokale maaltijden. Met een lach geserveerd én bereid. Een stukje taart als dessert kan er nog wel bij (; 
Duka - Brugge
Verkooppunt & Afhaalpunt
In Moodstore Duka voel je je helemaal thuis. Je vindt er mode, juwelen, hebbedingetjes en kunst. De creativiteit van de designer wordt er met liefde geëtaleerd. Zo staat Duka voor kwaliteit en transparantie. En die nieuwe aankoop vier je er meteen met een taartje (; 
Origin'O - Torhout
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Origin'O is bio troef! Je kan er terecht voor bio- en ecologische producten. Van biologische en vegetarische voeding tot ecologisch verantwoorde huishoudproducten, make-up en voedingssupplementen. Met een glimlach helpen ze je er met de grootste zorg. Daar mochten onze taarten niet ontbreken! 
Malmo - Kortrijk
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Malmo kan je genieten van een kop koffie of een (h)eerlijke lunch/brunch en zoet. In hun conceptstore ontdek je hippe en unieke spulletjes. Schuif mee aan tafel, laat je inspireren door de handgemaakte hebbedingen om je heen en sluit je bezoekje af met een stukje taart! 
PLUS+ Gent
Verkooppunt
PLUS+ staat voor lekker en gezond. De heerlijke salades zijn 100% biologisch en er wordt nergens gewerkt met geraffineerde suikers, tarwe of koemelk. Daar kunnen we alleen maar blij van worden! Bovendien kan je er terecht voor onze dessertjes. 
Basta - Gent
Verkooppunt
Dit gezellige restaurant is de nieuwste aanwinst van Gent! Een heerlijke wereldkeuken, heel wat vegetarische en veganistische opties en top bediening, daar worden we dolenthousiast van. En je heerlijke lunch of diner sluit je dan af met een verfrissend stukje van onze citroen-avocadotaart.
Sweet Vegan - Antwerpen
Verkooppunt & Afhaalpunt
Sweet Vegan is een gloednieuwe 100% vegan shop in hartje Antwerpen. Je kan er terecht voor heerlijke broodjes, vegan zoets én je wordt er ongetwijfeld met een glimlach bediend. Onze taartjes zijn alvast van de partij!
Nowme - Roeselare
Verkooppunt & Afhaalpunt
Nowme is de gezellige belevingswinkel dat deel uitmaakt van de Kruidenmozaïek. Je kunt er, zoals de naam doet vermoeden, even heerlijk onthaasten met een kop koffie en een stuk taart. Je weet dus waarheen! 
Lathee - Geraardsbergen
Verkooppunt & Afhaalpunt
Bij Lathee kan je terecht voor een bakje troost, een ontmoeting en vooral: een rustmoment. Eigenares Katrien wil tegen haar klanten kunnen zeggen “zet je en doe eens rustig aan”. Hier verwennen ze je met het beste! En ook onze taart is van de partij. 
Or Coffee - Brussel
Verkooppunt
We winden er niet teveel doekjes rond. Voor de béste koffie en een heerlijk stukske taart, zit je bij Or Coffee altijd goed! Zowel in het centrum als in Etterbeek spot je er onze gezellige taartenfamilie. 
Feliks Coffee - Lier
Verkooppunt & Afhaalpunt
Een koffiebar met kwalitatieve koffie & thee, fameuze koffiespecials, bagels, taart, verse soep, véél warme en koude drankjes... en een topteam achter de espressomachine, in de keuken en in de zaal: dat is waar Feliks Coffee voor staat! Allen daarheen! 
 
eeuwige fan?
OK
Bedankt! We houden je op de hoogte.